Ostoskori >>
Tuotteet

Tuotteet
 

 


 

 


<< Takaisin

Garnstudio DROPS Merino Extra Fine

Tuotetunnus: MERINO-EXTRA-FINE

Valmistaja: Garnstudio

 

DROPS Super Sale (villajulkaisu) käynnissä 1.-31.5.2019! Saat tästä langasta 35 % alennusta toukokuun ajan. Alennushinta on laskettu valmiiksi.

  

DROPS Merino Extra Fine -lanka on kehrätty extra fine -merinovillasta, joka tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä. Tästä langasta neulotut vaatteet ovat todella mukavia ja neulepinnasta tulee tasainen. Lanka on hellä ihoa vasten, joten se soveltuu hyvin vauvojen ja lasten neuleisiin. 


Lanka sopiin varsin hyvin koho-, palmikko- ja helmineuleisiin. Lanka on superwash-käsitelty, joten neule sopii päivittäiseen käyttöön ja se voidaan helposti pestä pesukoneessa. 

DROPS Merino Extra Fine -lanka löytyy sekä yksivärisenä että monivärisenä, jossa langan värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava.

DROPS Merino Extra Fine -langan erikoinen rakenne (kehräyksessä on käytetty useita ohuita säikeitä) tekee siitä joustavan. Tämän erikoisen rakenteen vuoksi on hyvin tärkeää, että neuletta käsitellään oikealla tavalla: tarkista, että neuletiheys täsmää, on parempi neuloa hieman liian kireästi kuin liian löyhää. Älä pese neuletta liian kuumassa vedessä, älä jätä neuletta likoamaan ja kuivaa sitä aina tasossa.

 

Keräkoko: 50 g / 105 m
Koostumus: 100 % villaa
Puikkosuositus: 4 mm
Tiheys/10 x 10 cm: 21 silmukkaa ja 28 kerrosta

 

 

 

 

 

 

 

 

Drops Merino Extra Fine 05 vaaleanharmaa

2.45 €
Loppunut varastostamme

Drops Merino Extra Fine 37 sumuinen metsä

2.45 €
Loppunut varastostamme

Drops Merino Extra Fine 40 puuteriroosa

2.45 €
Loppunut varastostamme