Ostoskori >>
Tuotteet

Tuotteet
 

 


 

 


<< Takaisin

Garnstudio DROPS Fabel

Tuotetunnus: FABEL

Valmistaja: Garnstudio

 

DROPS Super Sale (villajulkaisu) käynnissä 1.-31.5.2019! Saat tästä langasta 35 % alennusta toukokuun ajan. Alennushinta on laskettu valmiiksi.

 

Niin kestävä kuin vain sukkalanka voi olla! DROPS Fabel on 4-säikeinen lanka. Lanka on superwash-käsitelty, eli neuleet sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja lisäksi ne kestävät konepesua. DROPS Fabel -lanka on kehrätty hienommasta villasta kuin useimmat muut sukkalangat. Tämän ansiosta langasta voit neuloa muutakin kuin sukkia, kokeile vaikkapa vauvan neuleisiin!


Langalla on yksi DROPS-valikoiman laajimpia värikarttoja, löydät kolme eri lankatyyppiä, jotka antavat neuleelle eri lopputuloksen: uni colour, johon kuuluu yksiväriset sävyt; print, jossa eri väriraitoja toistetaan säännöllisin värein ja long print, jonka väriraidat ovat pidempiä.

Sekä print että long print on värjätty ”fancy dyeing” kutsutulla tekniikalla, joka eroaa muista värjäystekniikoista siten, että sekä kuvioissa että sävyissä esiintyy pieniä eroavaisuuksia. Tämä ei johdu virheestä, vaan kuuluu langan ominaisuuksiin.

Alla olevan värikartan kuvat näyttävät langan raidoitusta pienessä neuleessa, kuten sukissa. Raidoitus vaihtelee vaatteen suuruudesta riippuen. Saman värierän sävyissä ja kuvioissa voi esiintyä pieniä eroavaisuuksia.

 

Keräkoko: 50 g / 205 m
Koostumus: 75 % villaa, 25 % polyamidia
Puikkosuositus: 3 mm
Tiheys/10 x 10 cm: 24 silmukkaa ja 32 kerrosta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drops Fabel 102 roosa

1.75 €
Loppunut varastostamme

Drops Fabel 105 turkoosi

1.75 €
Loppunut varastostamme

Drops Fabel 114 vaalea helmiäisharmaa

1.75 €
Loppunut varastostamme

Drops Fabel 115 vaaleanharmaa

1.75 €
Loppunut varastostamme

Drops Fabel 340 blue lagoon print

1.95 €
Loppunut varastostamme

Drops Fabel 623 rose mist long print

1.95 €
Loppunut varastostamme

Drops Fabel 650 metsä long print

1.95 €
Loppunut varastostamme

Drops Fabel 915 vuoristomökki long print

2.10 €
Loppunut varastostamme