Ostoskori >>
Tuotteet

Tuotteet
 

 


 

 


<< Takaisin

Garnstudio DROPS Cotton Merino

Tuotetunnus: COTTON-MERINO

Valmistaja: Garnstudio

 

DROPS Super Sale (villajulkaisu) käynnissä 1.-31.5.2019! Saat tästä langasta 35 % alennusta toukokuun ajan. Alennushinta on laskettu valmiiksi.

 

DROPS Cotton Merino -lanka on yhdistelmä extra fine -merinovillaa ja pitkitä puuvillakuituja. Olemme päättäneet, että merinovillaa ja puuvillaa ei karstata yhteen. Tämän ansiosta kuitujen kaikki ominaisuudet pääsevät paremmin esiin ja väreistä ja rakenteesta tulee elävämmät. Myös tämän merinolankamme merinovilla tulee Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä.


Lanka on kehrätty useista ohuista säikeistä, jolloin langasta tulee ihanan pehmeä, täyteläinen ja joustava. Lanka sopii varsin hyvin palmikko-, koho- ja helmineuleisiin. Tämän erikoisen rakenteensa vuoksi on erityisen tärkeää hoitaa neuletta oikealla tavalla: ole tarkkana neuletiheyden kanssa, on parempi että neulot liian kireästi kuin että neuloisit liian löyhästi. Älä pese neuletta liian kuumassa vedessä, älä koskaan jätä neuletta likoamaan ja kuivata neule tasona.

DROPS Cotton Merino -lankaa on hyvin mukava neuloa ja neulepinnasta tulee selkä ja tasainen. Lanka on superwash-käsitelty ja pehmeä ihoa vasten ja sopii tästä syystä myös hyvin vauvojen ja lasten neuleisiin.

 

Keräkoko: 50 g / 110 m
Koostumus: 50 % villaa, 50 % puuvillaa
Puikkosuositus: 4 mm
Tiheys/10 x 10 cm: 21 silmukkaa ja 28 kerrosta

 

 

 

Drops Cotton Merino 13 koralli

2.60 €
Loppunut varastostamme